Asos Turizm olarak bünyemizde bulunan dezenfekte edilmiş sadece size özel Mercedes Vito araçlarımız ile İstanbul içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz şehir içi tur hizmetleri, İstanbul Havalimanı Transfer ve Sabiha Gökçen Havalimanı Transfer hizmetleri mevcuttur.
Başlıca örnek vermek gerekirse ;
Taksim-İstanbul Havalimanı Transferler(IHL) 39,4 km Süre olarak: 37 dakika ve Yaklaşık Fiyat : 175 TL fiyatlandırılmaktadır.
Şişli-İstanbul Yeni Havalimanı Transferi (İHL) 37,8 km mesafe Süre olarak: 36 dakika ve Yaklaşık Fiyat : 165 TL olarak fiyatlandırılmaktadır.
Taksim-Sabiha Gökçen Havalimanı Transfer(SAW) 41,4 km mesafede süre olarak 39 dakika ve yaklaşık fiyat masraflar hariç 175 TL dir.
Şişli-Sabiha Gökçen Havalimanı Transferi (Saw) 45,4 km süre olarak 42 dakika yaklaşık masraflar hariç fiyat olarak 190 TL dir.
İstanbul Havalimanı Transferi ve Sabiha Gökçen Havalimanı Transfer Karşılamalarımız 7/24 ‘ASOS 777’ tabelamız ile gerçekleşmektedir.
İHL-SAW Karşılama hizmetlerimiz İstanbul Yeni Havalimanı 13. Kapıda mevcut olup , Sabiha Gökçen Havalimanında da 13. Kolonda mevcuttur.

Asos Transfer

Asos Transfer & Turizm kurulduğu günden bu yana, ayrıcalıklı hizmetlerinden yararlanmak isteyen tüm müşterilerine yolculuğu “keyifli ve konforlu” hale getirmek için 7/24 çalışarak, zaman içinde araç kadrosunu geliştirerek, ülke çapında bir ulaşım hizmeti kurmayı başarmıştır . Kapıdan kapıya VIP Transfer hizmeti sektöründe, alanında eğitim görmüş çalışanı ve bakımlı ön plana çıkmayı başarmış olan kuruluşumuzun gayesi, sunmuş olduğu hizmetlerden memnun kalan müşterileri ile geniş bir aile olmayı başarabilmektir. Sektöre öncelikle şehir içi transfer çalışmalarıyla katılan Asos Transfer, günümüzde ülkemizin popüler ziyaret noktalarına yolcu taşıma gibi pek çok yenilikçi hizmete imza atmaktadır.

Yorum Ekle

E-postanız bizimle güvende.