Özel transfer hizmeti ile havalimanı noktasına gitmek iyi bir ulaşım seçeneğidir. Özellikle de toplu taşıma ve öteki ulaşım alternatifleri ile kıyasladığımızda, özel transfer hizmeti ile ulaşım sağlamanın bir çok pozitif yanlarından bahsedebiliriz;

Tutarın kişi sayısına göre değil, tercih ettiğiniz araç modeli ve gidilecek mesafeye göre belirlenmesi.
Eşya ve bagajınızı basit bir halde taşıyabilmek.
Havalimanından doğrudan İstanbul’da belirlediğiniz bir adrese ulaşmak.
İstanbul’da belirlemiş olduğunuz bir adresten, doğrudan Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşmak.
Son model araç filomuz ile dilediğiniz modeli tercih edebiliyorsunuz.
7/24 olarak sorularınızı cevaplayacak, hizmet detaylarını öğrenebileceğiniz, güler yüzlü destek biriminin olması.
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına Türkiye’nin tüm illerinden ve çeşitli ilçe ve semtlerinden günde binlerce VIP Vito ile yolcu transferi yapılmaktadır. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına VIP transfer hizmetleri sunan şirketimizin filosu son model olmakla beraber beklentilerinizi karşılayacak bir hizmet kalitesiyle sizlere özel VIP aktarma ulaşım hizmeti vermeye hazırdır.

Asos Transfer

Asos Transfer & Turizm kurulduğu günden bu yana, ayrıcalıklı hizmetlerinden yararlanmak isteyen tüm müşterilerine yolculuğu “keyifli ve konforlu” hale getirmek için 7/24 çalışarak, zaman içinde araç kadrosunu geliştirerek, ülke çapında bir ulaşım hizmeti kurmayı başarmıştır . Kapıdan kapıya VIP Transfer hizmeti sektöründe, alanında eğitim görmüş çalışanı ve bakımlı ön plana çıkmayı başarmış olan kuruluşumuzun gayesi, sunmuş olduğu hizmetlerden memnun kalan müşterileri ile geniş bir aile olmayı başarabilmektir. Sektöre öncelikle şehir içi transfer çalışmalarıyla katılan Asos Transfer, günümüzde ülkemizin popüler ziyaret noktalarına yolcu taşıma gibi pek çok yenilikçi hizmete imza atmaktadır.

Yorum Ekle

E-postanız bizimle güvende.